Over ons

Roeiwerf Wiersma

Roeiwerf Wiersma is in 2004 opgericht door Alex Wiersma en is de enige werf in Nederland die zich volledig heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling, bouw en reparatie van Roeiboten. De specialiteit van de werf is het ontwerpen en bouwen van topkwaliteit C-boten voor verengings- en wedstrijdgebruik.
Roeiwerf Wiersma is tevens Nederlandse importeur van WinTech Racing. Roei-shop.nl is de online winkel van Roeiwerf Wiersma en hét  adres voor het bestellen van onderdelen en handige accessoires voor de roeisport.

IMG_2417

Nieuwbouw

Roeiwerf Wiersma ontwerpt en bouwt in eigen beheer C-boten voor, met name, de Nederlandse en Duitse markt.
De C-boten van onze werf onderscheiden zich op vaareigenschappen, prestaties, bouwkwaliteit en veiligheid.
Zowel het ontwerp als de bouw van de boten vindt volledig plaats in eigen beheer. Bij de bouw en ontwikkeling wordt niets aan het toeval overgelaten.
Door de jaren heen zijn alle productieprocessen en gekozen materialen fijngeslepen en op elkaar afgestemd om tot een uniek product te komen dat voldoet aan de hoogste eisen.


Wintech Racing

Voor het wedstrijdroeien voorziet Roeiwerf Wiersma in een absoluut topmerk voor resp. wedstrijdboten en wedstrijdriemen.
Wintech is sinds de oprichting in 2000 in rap tempo uitgegroeid tot de grootste roeibotenbouwer ter wereld en bouwt boten in alle soorten en maten die een roeier zich kan wensen.


Reparatie

Roeiwerf Wiersma repareert  alle soorten roeiboten en heeft een ruime ervaring in de reparatie van vrijwel alle merken. Met name voor complexe reparaties aan wedstrijboten en specifiek spuitwerk kunt u bij ons terecht.
Vele verengingen maar ook  nationale teams en collega bouwers zoals Hudson vertrouwen hun boten graag aan ons toe als het gaat om reparaties.
Alle materialen en know-how zijn in huis en we leveren snel.
Indien gewenst regelen wij ook de afhandeling met de verzekering.